Verdieping & Nieuws

 

Leiderschap is te complex om in een theorie of 10 stappenplan te vatten. Wel kan je  zoveel mogelijk perspectieven tot je nemen en daarbij je zelf onder de loep nemen. En dan zijn vooral de gewetensvragen cruciaal. Hier Nieuws en wat verdieping op onderwerpen die vaak cruciaal blijken. 

Nieuws

Twitter, symbool van de dictatuur van het gevoel

"Met de democratisering van kennis is die zozeer aan inflatie onderhevig dat haar waarde bijkans nul is geworden", schrijft de Nederlander Ilja Leonard Pfeijffer (1968), die romans, verhalen, gedichten, columns, essays, kritieken, theaterstukken en songteksten...

Verdieping

Moed

Er staan op kritieke momenten. Je laten leiden door wat er echt belangrijk is. 

Kalmte

Een gemoedstoestand van helderheid en rust die zorgt dat je ondanks veel dynamiek en chaos de juiste beslissingen en acties onderneemt. Moed naar binnen. 

Emotionele intelligentie

Stiekem de harde kant van leiderschap. Wordt vaak “soft” genoemd.  Hoe ga je om met je eigen emoties en die van anderen. Hoe deal je met verandering en weerstand? EQ geeft hierin inzicht.  

Skin in the game

Staat jouw huid werkelijk op het spel? En hoeveel risico loop je nu werkelijk. Leiders met skin in the game ervaren zelf het gevolg van de risico’s die ze nemen. Zijn ultiem gedreven en oprecht.

Stuur me een bericht

Laat me weten of je vragen hebt!

13 + 7 =

Andor de Rooy

mangement & ontwikkeling

Binnenhaven 1
6709 PD Wageningen

andor@andorderooy.nl

31 6 50 66 18 69

Share This