Coaching voor Leiders.

In alle eenvoud vooral gericht op casuïstiek uit je leiderschapspraktijk. Reflectie zonder actie is waardeloos.  Kan er mooie woorden aan wijden maar dit doet geen recht aan de complexiteit van leiderschap. Ieder individu en ieder vraagstuk vraagt  om een specifiek coachingsperspectief. De ervaring leert dat niemand via een site een coachingstraject start. Je moet elkaar eerst recht in de ogen kijken.  Kom gerust langs in Wageningen of ik kom jouw kant op.

 

CLASSIC

Coaching

 De tijd nemen om situaties, keuzes, dilemma’s en/of pittige momenten in alle vertrouwen door te nemen. Een intensief “good old” coachingstraject. Begint met een reality-check en dan vijf coachingsgesprekken.Wat er bij jou speelt – en wat dat van je vraagt – bepaalt de agenda. Natuurlijk stel ik vragen om de zaak in beeld te krijgen. Tegelijk geloof ik in het geven van duidelijke feedback.

365

Coaching

Uniek en intensief. Een vol jaar ben ik ongelimiteerd je sparringpartner. Onbeperkt gesprekken, exact als jij dat nodig heb. Een avond van te voren of juist erna. Daarnaast tegenlezen, een rondje live feedback, even een rondje lopen of meekijken in jouw MT. Niets is teveel. Zonodig doen we beroep op andere leiders of experts. Gesprekken in Amerongen, Wageningen of op verrassende plekken in Nederland. Alles is mogelijk.

MOED

Coaching

Een kort en krachtig traject. Met een specifiek doel voor ogen wat om durf vraagt. Natuurlijk met inbreng van mijn doorleefde moed-expertise. Want moed is te versterken. Ook brengen we de kracht en de risico’s van je emotionele intelligentie in beeld. Kan ook online. Drie verhelderende gesprekken die echt ergens over gaan. Alles bespreken wat relevant is voor die dappere stap voorwaarts.

   De ervaring leert dat onderstaande thema’s vaak cruciaal blijken. 

  Moed

  Kalmte

  Emotionele

  intelligentie

  Skin in the game

  8 + 9 =

  Binnenhaven 1
  6709 PD Wageningen
  andor@andorderooy.nl
  31 6 50 66 18 69

  Share This