ZOOM IN OP MOED

Als het erop aankomt echt doen wat nodig is. Zonder omwegen.

Bewaren

‏ZOOM IN OP MOED

Vanuit je bureaustoel werk maken van jouw moed. Drie verhelderende gesprekken die echt ergens over gaan. Geen panklare tips als van een zelfbenoemde goeroe. Wel alles bespreken wat relevant is voor die dappere stap voorwaarts.

 • persoonlijke aandacht in 1-op-1 setting
 • inbreng van mijn unieke Moed-expertise
 • online via ZOOM, Facetime of Teams
 • met sparring tussendoor

We nemen de tijd die nodig is. Spreken elkaar minimaal drie keer en tussendoor ben ik er om te sparren.

Dit traject kan ook live met 1,5 meter afstand. Zie mijn coachingsaanbod.

‏Sessie 1: Kritiek moment

Welke keuze, actie of beslissing vraagt om moed. Kennis maken, jouw context begrijpen: wat wordt er van je gevraagd en wat vraagt dat van jou? Op zoek naar casuistiek. Aansluitend stuur ik mijn boek Moed: over gedurfd leiderschap.

‏Sessie 2: Moed ?

Op maat een “prive-college” over moed. Gekoppeld aan jou vraag. Hoe werkt moed in jouw situatie? Met pragmatische inzichten en gerichte feedback.

Sessie 3: Aangaan!

Jij gaat het aan en wij bespreken de vertoonde dapperheid, de effecten en lessons learned.

ONLINE MOED VATTEN

950 euro
 • 3 online sessie 1-op-1
 • tussendoor 1-op-1 sparring
 • Inclusief Evergreen Moed over Gedurfd Leiderschap
 • Zo kan je aanmelden:
 • Mijn naam

  Mijn emailadres

  Mijn telefoonnummer

  Bel mij voor een afspraakmail mij voor een afspraak

Eindelijk doen

Reflecteren is leuk maar acteren is belangrijker. Doel van de sessies is enerzijds om jezelf kritisch onder ogen te zien. Maar laten we vooral ervoor zorgen dat je gaat acteren. Daar gaat het om. Vooruitkijken en handelen.

‏Skin in the game

Mannen en vrouwen met moed worden herinnerd omdat zij met skin in the game doen wat werkelijk noodzakelijk is. Moed maakt dat je op de momenten dat anderen niet thuis geven het verschil maakt. Zonder er zelf direct beter van te worden. Moed is sterk bepalend voor het succes van een organisatie.

Moment van moed

Hoe had de wereld eruitgezien als Musk, Merkel, Polman en Mandela niet de moed hadden om op een kritiek moment door te zetten. Zij hebben besloten niet te buigen voor weerstand, pijn of angst, maar hun rug recht te houden en te gaan voor iets waar zij in geloofden. Moed is geen persoonlijkheidseigenschap die iemand altijd of nooit heeft. Durf toon je op een bepaald moment of niet. En dat is te leren.