Referenties

Ik kan van alles opschrijven. Maar ervaringen van leiders die ik coach zijn meerzeggend. Als je mij eens recht in de ogen wilt kijken maak dan een afspraak.

‏Barbara de GreeffMember board of directors / senior manager strategie Menzis
“Hij is warm in het contact en messcherp op gedrag en patronen. Vaak een dag erna realiseer je je wat voor een prachtig inzicht (en oplossingsmogelijkheden) hij je heeft gegeven. Andor is een getalenteerde en onderscheidende (board room) coach.Met hem realiseer je persoonlijke en teamdoorbraken”
‏Hetty van Dommelenmanager zorg
“Andor is een integere, deskundige en ervaren coach die een goede kijk heeft op leiderschap. Hij is prettig in de omgang en is scherp in zijn analyses. Hij biedt een spiegel aan waardoor je als managementteam een grote ontwikkeling kunt doormaken. Moed in leiderschapsvisie is wat hem onderscheidend maakt.”
‏Joost Meijsdirecteur Zideris
“Wat hem typeert in zijn coaching is dat hij nuchter is, grondig, analytisch sterk en to the point. ‏Ik werk al ruim 15 jaar samen met Andor, in verschillende werkkringen. Hij is creatief, benadert zaken vanuit verschillende invalshoeken. En kan daarbij prikkelend en zelfs confronterend zijn. Op een aantal in mijn werk cruciale momenten was hij voor mij een betrokken en ervaren vraagbaak/adviseur. En met zijn ideeën over moed als missing link in leiderschap heeft hij mij echt geïnspireerd.”
‏‏Ad van Bloklandformuler manager HRM, Rabobank
“Andor is een zeer ervaren coach die heel goed analyseert, spiegelt en daarbij ook durft te confronteren. Hij is enthousiast, toegewijd en zeer prettig in de omgang. Mijn coachingstraject is al enige jaren geleden afgerond, maar wij blijven contact houden. Daarbij toont Andor oprechte belangstelling en hij blijft mij voorzien van goede adviezen. Kortom, een deskundige coach en een bijzonder mens om mee te spreken en naar te luisteren.”
Andre HuykmanGemeentesecretaris/Algemeen directeur Gemeente Zoetermeer
“Ik ben niet zon fan van coaches. Vaak vind ik het te makkelijk, te beschouwend en soms zelfs niet meer dan een trucje. Andor is anders. Andor maakt moed niet alleen tot het centrale thema, hij daagt hier ook echt op uit. Elke keer weer. Achterover leunen is geen optie. Het is veel meer dan praten over je werk en je ambities. Hij maakt het persoonlijk en echt. Andor verandert en geeft betekenis. Het enige dat je voor Andor nodig hebt is een beetje moed. En het gevoel dat er al teveel middelmatigheid is.”
‏Wilfred van Kampendirecteur relatiebeheer private banking ABN AMRO
“Alle vele jaren is Andor mijn coach. Meerdere keren per jaar hebben wij mooie, zinvolle gesprekken over mijn werk en mijn rol als leider in een grote organisatie. Andor helpt mij daar bij op een scherpe, to the point, wijze. Van onze gesprekken krijg ik moed en energie. Andor is door zijn ervaring als organisatiepsycholoog en zijn jarenlange ervaring in diverse bedrijfstakken gepokt en gemazeld. Een fijn mens om mee te praten en om van te leren.”
Frank van der Eijndenbestuurder/directeur, Het Schild, centrum voor blinden en slechtzienden
“Andor inspireert, motiveert en confronteert om je leiderschap te verkennen en ontwikkelen, en weet met humor en gezond verstand je zoektocht te ondersteunen. Andor is een gedreven en enthousiaste coach en sparringpartner die goed de aansluiting maakt bij je werk- èn privésituatie. Voor mij betekent dit mijn ambities waarmaken en resultaten bereiken, en daarmee bijdragen aan een mooiere wereld!”
‏Joseph Heijgelemanager Provincie Utrecht
“Ik ken Andor al vele jaren als gedreven en enthousiaste sparringpartner/coach die mij zowel in werk als ook prive-situaties helpt om over barrières heen te stappen. Andor laat niet na om, vanuit de hectiek van het dagelijks werk, je terug te brengen naar de kern van je eigen “ik” en op welke wijze dat jouw leiderschap vorm geeft. Hij brengt leiderschap terug naar de essentie: de moed om als leider de juiste keuzes te kunnen maken.”