Beloon iemand in je directe omgeving die daadwerkelijk moed toonde. En zo het verschil maakte. Stuur met een muisklik op www.dagvandemoed.nl een persoonlijke kaart om dat duidelijk te maken. Om durf te belonen.

Stuur de kaart, beloon moed op

Jaarlijks zet ik op 29 september met een eenvoudige actie moed op de agenda

Vorig jaar gingen dik 70 leiders de Moedproef aan. Om in kaart te brengen welk kritiek moment om moed vraagt. Dit jaar gaat het om Moed-Proof. Iedere dag tonen mensen in je directe omgeving moed. Mensen die opstaan als anderen blijven zitten, die spreken als anderen zwijgen of die vechten voor hun leven. Zet deze mensen in het zonnetje en bestempel ze als Moedproof. Het kost je niet meer dan een minuut of 2. En het is voor de dappere ontvanger een blijk van waardering. Vier de#dagvandemoed met dit gebaar en draag daarmee ook bij aan het Familiehuis Daniel Den Hoed.

Wie vind jij moedig?

Over moed kan je makkelijk praten maar moed tonen is moeilijk en vaak pijnlijk. Dat vraagt veel. Wie staat erbij jouw direct op het netvlies? Wie heeft in jouw omgeving de Draak verslagen en het verschil gemaakt? Beloon zijn of haar moed met een attent gebaar:

Bewaren

Bewaren

Bewaren

naar www.dagvandemoed.nl