365 Coaching

Uniek. Een vol jaar ben ik – ongelimiteerd – jouw dedicated sparringpartner. I’ll be there. Exact als jij dat nodig heb. Een avond van te voren of juist erna. Onbeperkt coachingsgesprekken, tegenlezen, even sparren of meekijken. Niets is teveel. Zonodig doen we beroep op andere leiders of experts. Gesprekken in Amerongen of op verrassende plekken in Nederland. Alles is mogelijk.

Classic Coaching

Een intensief Good Old coachingstraject. Begint met een reality-check en dan 5 coachingsgesprekken. De tijd nemen om situaties, keuzes, dilemma’s en/of pittige momenten in alle vertrouwen door te nemen. Wat er bij jou speelt – en wat dat van je vraagt – bepaalt de agenda. Natuurlijk stel ik vragen om de zaak in beeld te krijgen. Maar ik geloof ook in het geven van duidelijke feedback.

Moed Coaching

Kort en krachtig traject. Met een specifiek doel ogen wat om durf vraagt. Natuurlijk met inbreng van mijn unieke moed-expertise. Start met een reality-check en daarna twee sessies. Wat wordt van jou gevraagd en hoe maak je dat waar? Want moed is te versterken. Je krijgt helder met hoeveel durf je nu opereert. En we brengen de kracht en de risico’s van je emotionele intelligentie in beeld.

365Coaching

I'll be there! 365 dagen lang

Reach out. I'll be there.

Mijn naam

Mijn telefoonnummer

Wanneer ik bereikbaar ben

Coaching

Een reality-check en 5 gesprekken

Reach out. I'll be there.

Mijn naam

Mijn telefoonnummer

Wanneer ik bereikbaar ben

Moed-coaching

Nog meer gedurfd leiderschap

Ik wil nog meer moed

Mijn naam

Mijn telefoonnummer

Wanneer ik bereikbaar ben