Mijn vak

Ben een pragmatische organisatiepsycholoog die beseft dat leidinggeven geregeld een lastig vak is. Als vakman leg ik doortastend de vinger op de juiste plek en werk ietwat onorthodox. Geregeld schrijf ik boeken. Inspiratie komt uit de realiteit van leiders die ik spreek.

> Lees de referenties

Gelouterd door doen

In duizenden gesprekken Fingerspitzengefuhl ontwikkeld. Na studie psychologie (1995) bij een headhunter leiders geselecteerd. Voor meer diepgang daarna acht jaar vanuit een adviesbureau managementdevelopment programma’s begeleidt. Goede leerschool en eigen stijl ontwikkeld. In 2003 eigen praktijk gestart. Geen dag spijt van.

> Bekijk het coachingsaanbod

Seminars

Werk graag achter de schermen. Primair ben ik een coach maar vanuit mijn fascinatie voor moed verzorg ik ook keynotes over (gedurfd) leiderschap. En voor managementboek.nl verzorg ik het incompany-programma Moed. Dit alles met een hoog unplugged gehalte.

> Contact opnemen

Thuis

Woon in Amerongen samen met mijn vrouw. Met het geluk van een koningskoppel. Een dochter van 14 en zoon, net studerend in Rotterdam. In weekenden ben ik graag op het hockeyveld (team met wat oudere mannen) en bijna dagelijks ren of loop ik door het bos. Zodra het kan rijden wij naar de kust om te (SUP)surfen en te genieten in het koude zeewater. Een louterende ervaring: vallen en opstaan met soms een succesje.

Wie coach ik?

Ruim twee decennia zit ik aan tafel, op alle niveaus. Nu er wat grijze haren (over) zijn ligt het voor de hand om als executive coach door het leven te gaan. Maar ik blijf werken met leiders op alle niveaus. Van teamleider tot CEO. Zo houd ik voeling met wat er werkelijk speelt.

Daniel den Hoed

Sinds 2002 ben ik ambassadeur voor het Familiehuis Daniel den Hoed in Rotterdam. Daarnaast ondersteun ik dit onmisbare instituut met de opbrengst van mijn boeken met een jaarlijkse donatie.Het Familiehuis Danil den Hoed biedt logeergelegenheid aan familieleden van patienten die worden behandeld in het Erasmus MC Kanker Instituut.