“Mooiste compliment dat ik ooit kreeg: Je lijkt qua stijl op de detective Columbo. Weinig opsmuk, veel vragen, het plaatje completeren en dan glasheldere conclusies delen.”

Andor de RooyCoach Gespecialiseerd in leiderschap

Mijn vak

Ben een pragmatische organisatiepsycholoog die beseft dat leidinggeven misschien wel het lastigste vak ter wereld is. Als vakman leg ik doortastend de vinger op de juiste plek en werk ietwat onorthodox. Geregeld schrijf ik boeken. Om nieuwe ideen te toetsen en iets zinnigs achter te laten. Inspiratie haal ik uit de realiteit van leiders die ik spreek.

> Lees de referenties

Gelouterd door doen

In duizenden gesprekken Fingerspitzengefuhl ontwikkeld. Ik vertrouw daarop en zoek continu innovatie. Na studie psychologie (1995) bij een headhunter leiders geselecteerd. Voor meer diepgang daarna acht jaar vanuit een adviesbureau management-development programma’s begeleidt. Goede leerschool en eigen stijl ontwikkeld. In 2003 eigen praktijk gestart. Geen dag spijt van.

> Bekijk het coachingsaanbod

Keynotes, seminars en managementboek.nl

Mijn werk doe ik graag achter de schermen. Primair ben ik een coach maar vanuit mijn fascinatie voor moed verzorg ik ook geregeld seminars/keynotes over (gedurfd) leiderschap. En voor managementboek.nl organiseer ik het incompany-programma Moed. Alles met een hoog unplugged gehalte.

> Contact opnemen

Thuis

Thuis voed ik samen met mijn vrouw een koningskoppel op. In de weekenden graag op het hockeyveld (team met wat oudere mannen) en geregeld ren of loop ik door het Amerongse bos. Zodra het kan rijden wij naar de kust om te (SUP)surfen en te genieten in het koude zeewater. Een louterende ervaring: veel vallen en opstaan en soms een succesje.

Wie coach ik?

Ruim twee decennia zit ik aan tafel op alle niveaus. En nu er grijze haren (over) zijn ligt het voor de hand om als executive coach door het leven te gaan. Maar ik blijf werken met leiders op alle niveaus. Van teamleider tot CEO. Zo houdt ik voeling met alles wat speelt.

Daniel den Hoed

Sinds 2002 ben ik ambassadeur voor het Familiehuis Daniel den Hoed in Rotterdam. Daarnaast ondersteun ik dit onmisbare instituut met de opbrengst van mijn boeken met een jaarlijkse donatie.Het Familiehuis Danil den Hoed biedt logeergelegenheid aan familieleden van patinten die worden behandeld in het Erasmus MC Kanker Instituut.